Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

Medeslachtoffers van alcohol
Willem de Kleynen

Willem de Kleynen is een geboren en getogen Hagenaar. Sinds 20 jaar woont hij dicht aan de zee. Langs het strand doet hij inspiratie op voor zijn verhalen. 
 
Willem heeft naast zijn opleiding tot klinisch gedragspsycholoog ook de pilotenopleiding gevolgd. Hij heeft werkervaring in de psychiatrie en hij heeft jaren als vlieger op de wilde vaart gevlogen door heel Europa op de meest onwaarschijnlijke tijden en plekken. 
Lesgeven zit hem in het bloed en zo kwam het dat hij ook vlieginstructie gaf. Daarnaast ontwikkelde hij luchtvaart gerelateerd trainingen die tevens zijn psychologische kennis vereisten. Zo heeft hij crews van de luchtmacht, luchtvaartmaatschappijen en van helikopter-reddingsdiensten getraind. Als seniorvlieger werd hij tevens vliegexaminator.  
 
Door zijn ervaringen, zowel in de kliniek als in de lucht, verzamelde hij verhalen die hij graag wereldkundig wilde maken. Verhalen over mensen en hoe men zich gedraagt in bepaalde situaties. Maar  ook over mensen die slachtoffer dreigen te worden van een alcoholgebruiker in hun omgeving. Iets wat veel vaker voorkomt dan gedacht en zwaar onderbelicht is.
 
Willem houdt van mensen, dieren en hij wil graag dat het met een ieder goed gaat. Zijn drive is met zijn verhalen bij te dragen aan inzicht.  


 


--------------
Naam:
Reactie op deze pagina
 
 
Reacties:

Naam:  

Enveque
Datum: 11-05-2021
Reactie:kamagra 100 without prescription