Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

Medeslachtoffers van alcohol
Heeft u een verhaal als medeslachtoffer van alcohol? Laat het ons weten. Willem de Kleynen zal het beoordelen en het herschrijven / aanpassen in zijn schrijfstijl, zonder afbreuk te doen aan de essentie van uw verhaal. Er staat voor de inzenders geen vergoeding tegenover, maar het is wel belangrijk dat uw verhaal wordt gehoord. Inzenden kan via ‘Contact’.

Problematische alcoholdrinkers brengen schade toe aan slachtoffers, zoals bijvoorbeeld in het verkeer. In de directe omgeving van de drinker bevinden zich echter nog veel meer slachtoffers, die in de schaduw van de drinkers leven. Ze krijgen nauwelijks aandacht, maar wel alles voor hun kiezen. Het zijn de medeslachtoffers, waarbij ervan wordt uitgegaan dat de drinker lijdt aan alcoholisme.
De verhalenbundels ‘De medeslachtoffers van alcohol’ bieden medeslachtoffers een klankbord. Zij kunnen de sturende kracht zijn om van het probleem af te komen.
Heeft u een verhaal dat past in deze serie, laat het ons weten.

U kunt uw verhaal ook sturen naar info@medeslachtoffersvanalcohol.nl


--------------
Naam:
Reactie op deze pagina
 
 
Reacties:

Naam:  

Esther Scholten
Datum: 13-10-2019
Reactie:Goedenmiddag, Mijn naam is Esther Scholten en ik heb inderdaad een verhaal! Het is geschreven in boekvorm en heet "Liefde door scherven heen." Het boek is verkrijgbaar via de uitgeverij www.scholtenuitgeverij.nl maar ook bij bijvoorbeeld bol.com. Hartelijke groet Esther Scholten